moneyVan kruidenier tot en met garagebedrijf, iedereen gebruikt nu websites en webshops om zijn aanbod breed te presenteren. De gedachte van vroeger dat zijn of haar artikel zich niet voor Internet verkoop leent, zijn wij allang voorbij. Wie nu niet aansluit wordt de verliezer.

Internet verkopen stijgen jaarlijks met enorme percentages. Betekend het dan dat een webshop zichzelf verkoopt, nee was dat nu maar waar. Het is hard werken om een goede ranking en veel bezoek naar een webshop te krijgen.

Velen haken onderweg dan ook af, dat zijn meestal de gelukzoekers die het teveel werk voor te weinig geld vinden. Een webshop goed onderhouden en laten presteren is een proces van de lange adem.

Met de hulpmiddelen die wij hebben ontwikkeld wordt vooral in het arbeidsintensieve begin veel tijd bespaart. De klant kan snel aan de slag. De klant is er dan nog niet, want met of zonder hulpmiddelen zal hij de afwikkeling van orders moeten verzorgen en daarnaast zijn website actueel houden. Als de ondernemer er voor kiest een nieuwsbrief uit te geven, zal dat bestaande klanten aanspreken. Het werk om dat goed en verantwoord te doen is veel omvattend en tijdrovend.

Webshop pakket inclusief exclusief prijzen vanaf:
Standaard Compleet ingericht Zonder artikelen en beheer  15 € pm.
Zakelijk Compleet ingericht Met technisch beheer  25 € pm.
Dropshipping Compleet ingericht met alle artikelen Met technisch en totaal artikel beheer  45 € pm.

Eén van de eerste vragen is vaak, wat kost een webshop? Eenduidig daar een antwoord opgeven kunnen wij niet. Wilt u iets gratis? Dat kan er is zijn veel gratis webshops.

De vraag is dan wel, wie:

  • verzorgt de technische uitvoering?
  • doet het ontwerp?
  • gaat voor u de producten één voor één invoeren?

Bij een artikelbestand van 5000 bent u maar zo drie maanden aan het werk. Wat nu als tussentijds uw leverancier producten uit zijn artikelaanbod heeft gewijzigd, verwijderd, of nieuwe heeft toegevoegd? Wat dacht u van de voorraad, u kunt geen product verkopen als dat product bij uw toeleverancier niet op voorraad is. Dagelijks bijwerken van de voorraad is een must. Als u niet kunnen leveren moet u namelijk het geld terug storten naar de klant en zijn alle bankkosten voor u.

Dropshipping:

sexy (Custom)Een aantal Dropshipping implementaties draaien al ruim een jaar. Totaal oplossingen die van de webshophouder geen enkele technische kennis vraagt. Ook vraagt het van de ondernemer geen zwaar tijdsbeslag voor het invoeren van de artikelen. De ondernemer kan doen waar hij of zij het beste in is, namelijk ondernemen. Wat de inhoud betreft hebben wij geen inbreng, van sexs tot babykledingshop wij leveren het met Markt-Aanbod.nl allemaal.

Alle webshop implementaties hebben als basis WordPress in combinatie van Woocommerce, een super CMS gecombineerd met een voortreffelijke webshop systeem. Door die combinatie hoeft de gebruiker maar één systeem te onderhouden. Niet alleen bevindt zich de normale website zich in het systeem, ook wordt de webshop vanuit hetzelfde systeem onderhouden. Ideal en andere betaalsystemen zijn mogelijk als de klant zijn bank dat wil ondersteunen.

Prijzen voor de oplossingen variëren. Naarmate de klant meer maatwerk verwacht zullen de kosten stijgen. Er zijn standaard aanbiedingen die in combinatie zijn samengesteld van ontwerp tot en met technische realisatie, of van ontwerp tot verhuur van een implementatie.

Webshop en/of Dropshipping bestellen

iDeal
iDeal
PaySafeCard
paysafecard
PayPal
PayPal
Mister Cash
Mister Cash
Mini Tix
Mini Tix
Direct
Direct
Credit Card
Credit Card

Als websitehouder met betreffende organisatie een contract heeft, worden bovenstaande betaalmethodieken ondersteund.

U wilt een Webshop?
BATCHtools licentie 15 €
Programming pays my bills. Selling files yours? Come on, give me a fair share!
Koop nu een licentie en steun ons in de verdere ontwikkeling en onderhoud van BATCHTools
Hot Offers

Webshop.

Neem nu ook een webshop en vergroot uw verkoopmogelijkheden.


Vraag offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte, laat u door onze adviseurs, adviseren en begeleiden.


Van start tot finish.

Van start tot finish begeleiden wij u bij het opzetten van uw webshop.

Online Facturatie