Wij leveren hosting en websites voor de:
particulieren en zakelijke markt.

Onderstaand kunt u alle hostingdiensten bekijken. We hebben daarnaast nog andere diensten zoals reseller, design, website building en dropshipping, overeenkomsten en overige hosting diensten. Mocht u naar een goede Internet partner op zoek zijn, dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij willen u graag informeren en een onafhankelijk en degelijk advies geven.

Walchum information

Domeinregistratie

Domeinnamen zijn er in allerlei varianten. Het belangrijkste is dat een domeinnaam aansluit bij u werkzaamheden en/of uw bedrijf. Zo bent u herkenbaar voor potentiële klanten en kunt u eenvoudig gevonden worden via zoekmachines. Het is zaak zo snel mogelijk uw domeinnaam te registreren, voordat de domeinnaam door derden geregistreerd word.

Website

Wij bieden u hosting op onze webserver, inclusief DirectAdmin als controlepaneel. ABS-Hosting.nl garandeert dagelijkse updates. Tevens kunt u gebruik maken van diverse DNS Services. Ook anti-spam is opgenomen in het pakket. Er is niets vervelender dan ongewenste spam e-mail. Bij ons zitten anti-spam diensten gratis bij de hosting inbegrepen, dat noemen wij kwaliteit!

WorkingReseller hosting

Het klinkt ingewikkeld, niets is minder waar. Met onze reseller hostingpakket heeft u geen kennis nodig van Linux of Windows. De pakket combinaties zijn ideaal voor een bedrijf dat in het bezit is van bijvoorbeeld meerdere websites, ook voor particulieren werkt het uitstekend. Daarnaast zijn onze hosting combinaties voorzien van de nieuwste updates, inclusief het controlepaneel DirectAdmin. Met DirectAdmin kunt u en uw klanten gelijk aan de slag met een hostingpakket!

Zakelijk

Voor zakelijke hosting bent u bij ons aan het goede adres. De zakelijke hosting is geschikt voor bedrijven die zeker willen zijn van hun bestanden en dienstverlening. ABS-hosting.nl heeft een aantal pakket combinaties opgezet die uitermate geschikt zijn voor zakelijke hosting. Als zakelijke klant heeft u bij ons een partner gevonden. Kortom bij ons hoeft u nergens bang voor te zijn met een kleine, gemiddelde, of grote onderneming. Voor groothandels hebben wij een speciaal aanbod voor het implementeren van dropshipping van hun producten, daarmee komen een extra groot arsenaal aan verkopers voor hen beschikbaar.

Business People

 Dropshipping bestellen

iDeal
iDeal
PaySafeCard
paysafecard
PayPal
PayPal
Mister Cash
Mister Cash
Mini Tix
Mini Tix
Direct
Direct
Credit Card
Credit Card

Als websitehouder met betreffende organisatie een contract heeft, worden bovenstaande betaalmethodieken ondersteund.

U wilt een Webshop?
BATCHtools licentie 15 €
Programming pays my bills. Selling files yours? Come on, give me a fair share!
Koop nu een licentie en steun ons in de verdere ontwikkeling en onderhoud van BATCHTools
Hot Offers

Webshop.

Neem nu ook een webshop en vergroot uw verkoopmogelijkheden.


Vraag offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte, laat u door onze adviseurs, adviseren en begeleiden.


Van start tot finish.

Van start tot finish begeleiden wij u bij het opzetten van uw webshop.

Online Facturatie